29 decembrie 2011

"Cand ti-o fi, insule, mai dor de insule"

E atat de greu de explicat.Lucruri simple,lucruri simple...

27 decembrie 2011

Trage un pic de coloana.



Cand esti asa, nu mai esti.Cum a spus un mare domn: "Hai pa pa pa".Acidul Hialuronic dauneaza grav reputatiei dumneavoastra.

Fara sens,fara legaturi,fara "stai un pic sa-mi leg sireturile(de gatul tau)".E timpul sa dezvelim un alt trecut consumat intr-un parc,baut la pahar de plastic (pe furis),turnat in sticle de Cola Zero,pupat 10 minute cand ieseam de la sala,cu prima geanta cumparata(tranzitia de la tomboy la domnisoara),jeansi stramti si cizme maro.

Il iubesc pe baiatul asta asa cum iubesti o amintire din copilarie.

Si pentru tine: No hate,only love.(Imi este indiferent cat de mare este plasa si cat de multe cad in ea).Povestea noastra de iubire-fictiune(imi place atat de mult sa tai cuvinte,este minunat acest efect;am sa am grija sa nu abuzez de bunatatea blogspotului,sa nu dauneze cuvintelor ce vor sa spuna doua-trei povesti) a inceput online,cu doua-trei mitraliere.S-a terminat calm,pentru ca trebuia sa se termine candva.

Am fost covor,ti-ai sters picioarele(congrats congrats-dar Eu te-am lasat sa faci asta)

Superfluu

Cand totul e inchis intr-o capsula,cand pastilele nu isi mai au rostul si viitorul tau depinde de un obiect.Atunci cand 200 de ml de cafea nu sunt enough,cand ai scris un cuvant gresit si constientul te pedepseste toata ziua pentru asta,cand trebuie sa amani adictiile.

E fain fain sa pedepsesti un elefant.

Organizareeee!

24 decembrie 2011

Black lace.

I'm gonna let her be the stupid one.

M-ai inteles? 
Practice makes perfect.



23 decembrie 2011

Te las

       Azi m-a intrebat daca mai scriu.I-am raspuns cu jumatate de zambet si privirea pierduta: Rar .Nu pot sa scriu cand totul stagneaza si corpurile se misca in spatele meu.Isi vorbesc in somn si ma enerveaza sternurile lor care se umfla odata cu aerul pe care il inspira.Inspira,Expira.Imi zici ca nimeni nu este important.Esti permanent conectat la tehnologie,eu permanent conectata cu realitatea.Acum ma doare gatul,nu cred ca am dormit bine(desi am dormit foarte bine).Love will tear us apart,Control,You've got a friend in Me.Si inca niste versuri dintr-o melodie pe care...Minti,minti.
      Stiu ce faci,ce ai facut.Nu e ok,si nu e ok sa fiu ok cu asta.








20 decembrie 2011

opoarta

Iar comunic cu fantome,despre fantome.Halouri in jurul amintirilor,maine am intalnire,vom discuta..Ma astept si la ceva rau si la ceva bun,undeva in filmul meu se va intampla ceva bun.Personajul principal din filmul meu stie ca nu are cum sa mai ramana in acest oras.Nu vrea stabilitate,vrea altceva.Si "altceva-ul" acesta nu se gaseste aici.

Promit ca nu te mai scriu.Promit ca nu te mai scriu.Promit ca nu te mai filmez.Promit ca nu te mai filmez.Promit ca nu te mai urmaresc.Promit ca nu te mai urmaresc.Promit ca plec(asta nu are legatura cu tine).Promit ca plec(asta nu are legatura cu tine).


Imi e dor de prietena mea din clasa a IIIa.

Am zis ca am sa fiu rea si am fost.(numai ca am fost cu cine nu trebuia).

16 decembrie 2011

17 decembrie
















Ti-am spus Sophie ca vei muri inainte de a te naste?Stiu ca pentru 20 de minute am murit si eu si uite ce frumos se imbina fericirea cu...si cat de frumos e cand nu te lasa stomacul nici macar sa bei apa.Si mai ai articole de scris,un eseu,un dictionar de luat de la posta si un viitor de planuit.Pentru ca ai fost prinsa in plasa si le-ai prins pe altele in plasa altcuiva si bai ce rau imi pare de altele dar numai de una nu.
  Am purtat o discutie imaginara cu o profesoara de-a mea pe tema licentei si cred ca totul a mers foarte bine si discutia reala va fi si mai...
       Asa se intampla,eu iti stiu povestea,ce ma enerveaza la tine este ca nu vorbesti,ca nu imi spui ce ar fi de spus.

Fara pauze,fara virgule,ai precizat foarte bine ca suntem buni numai acolo si cuvantul asta iubire...Si cred ca de asta nu mai mananc eu paine prajita in ulei de la 14 ani.Stiam eu ce stiam.Rad,rad ca stiu ca se va citi acest blog si se vor intreba unii cum dracu mancam eu paine prajita in ulei?Gogosi dragii mei,gogosi.

Este 17 decembrie si vreau sa stiu ce faceam acum 3 ani in aceasta seara minunata de..